Onze azienda


Onze azienda ligt in het hartje van de Toscaanse Maremma, "terra dai mille volti". Het land van duizend mogelijkheden laat onze gasten dag na dag nieuwe indrukken opdoen : het intense groen van de pijnbomen, de heldere zee, de sfeer van betoverende middeleeuwse dorpen en de Mediterraanse vegetatie.
Je kan ons vinden in het pre- natuurpark van de Maremma (Parco dell’Uccellina). Rondom onze landerijen van 226 hectare, ligt de rivier Ombrone.
Je ziet : een uitstekende basis om erop uit te trekken en de toeristische plekjes en de mooie natuur te bewonderen. Zoals de Monte Argentario, Isola del Giglio, Scansano, Pitigliano, de Oase van het WWF “Lago di Burano”, de thermen van Saturnia en mooie plekjes vlakbij de basis zoals Castiglione della Pescaia en Marina di Grosseto.
In het natuurpark “L’Uccellina” is het bovendien mogelijk om met een gids op pad te gaan, te paardrijden of te mountainbiken.
Ook op onze landerijen kunnen de sportievelingen eindeloze wandelingen maken of fietsen en de natuurliefhebbers kunnen vissen of vogels observeren. Voor de kleinsten is er ook een kinderboerderij met ezels, konijntjes, paarden, varkens, enz. In de boerderij is er een mooi zwembad gereserveerd voor de gasten om hun vakantie doorbrengen in volledige ontspanning.

Geschiedenis  
van het land

Weersvoorspelling